10 en 11 April

Bente en de pups doen het super goed. Alle pups zijn al toegenomen in gewicht. Bente is full-time beschikbaar om te voeden en te poetsen. Ze neemt hooguit een heel korte pauze voor een sanitaire stop.

 

Ze verwacht van ons slechts één tegenprestatie: dat haar maaltijden in de kist worden geserveerd. We doen het graag!

 

11 April: Voorstelrondje pups

Pup nummer 1: Cooper

Om 19:39 wordt de eerste pup geboren in kopligging. Een wit reutje. Cooper weegt bij de geboorte 270 gram.

Pup nummer 2: Coosje

Om 19:56 wordt de tweede pup geboren in stuitligging. Een bruin teefje met een kleine witte borstvlek en een klein wit puntje aan de staart. Rondom enkele witte teentjes. Coosje weegt bij de geboorte 260 gram.

Pup nummer 3: Charlie

Om 20:04 wordt de derde pup geboren in kopligging. Of eigenlijk komt eerst zijn tong naar buiten! Een bont reutje met een geheel bruine kop, bruine plaat op zijn rechterschouder en twee bruine vlekjes, één op zijn rug en één aan de bovenkant van zijn staart. Charlie weegt bij de geboorte 270 gram.

Pup nummer 4: Colin

Om 20:08 wordt de vierde pup geboren in kopligging. Een bruin reutje met een witte borstvlek, witte teentjes voor en een klein beetje wit op de achterteentjes. Colin weegt bij de geboorte 255 gram.

Pup nummer 5: Ceejay

Om 20:21 wordt de vijfde pup geboren in stuitligging. Een licht-oranje reutje met een wit blesje. Ceejay weegt bij de geboorte 250 gram.

Pup nummer 6: Caitlin

Om 21:45 wordt de zesde pup geboren in stuitligging. Een bont teefje met een geheel bruin kopje en een witte streep tussen het achterhoofd en de schoft. Twee bruine platen op de rechterzijde en één op de linkerbil. Caitlin weegt bij de geboorte 255 gram.

Pup nummer 7: Carmel

Om 22:17 wordt de zevende pup geboren in stuitligging. Een donker-oranje, bijna caramelkleurig, reutje. Carmel weegt bij de geboorte 260 gram.

Pup nummer 8: Curtis

Om 22:50 wordt de achtste pup geboren in stuitligging. Een bruin reutje met een witte borstvlek die doorloopt tot de navel. Rechtsvoor een klein wit slofje en witte teentjes achter. Curtis weegt bij de geboorte 235 gram.