Boukje

Na enige tijd wikken en wegen is Boukje alsnog verhuisd naar een nieuw gezin. Geen makkelijke beslissing want we waren zeer aan haar gehecht geraakt. Drie honden bleek voor ons in de praktijk toch erg veel en in veel opzichten erg onpraktisch. Hieronder Boukje nog bij ons.

Boukje is verhuisd naar Tatiane en Maarten die met dochter Wies en zoon Jurre in Tilburg wonen. Zij hebben eerder dit voorjaar nogal onverwacht afscheid moeten nemen van hun Lagotto Ruby. Het klikt bijzonder goed tussen Boukje en haar nieuwe mensen. Wij hebben Boukje leren kennen als een aanhankelijke, schrandere en zeer vrolijke hond. Echt een hele blije gup (eh...pup) met een zonnig en vriendelijk karakter. We hopen dat haar nieuwe mensen nog heel lang heel veel plezier met haar hebben. Hieronder Boukje in haar nieuwe omgeving.

En de rest:

Van de eigenaren van de andere pups krijgen we af en toe berichtjes over het wel en wee van de pups. Veel wel en weinig wee gelukkig, al blijkt het begeleiden van een pup naar volwassenheid toch af en toe een vermoeiende tocht met obstakels! Mijn credo is om te streven naar 100% en tevreden te zijn met 90%. En blijven lachen natuurlijk om de kleine grappenmakers in deze unieke fase van hun leven (die ook weer zo ontzettend snel voorbij gaat). Hieronder: Beertje (1,2), Balou (3,4), Olly (5), Chico (6,7), Biba (8) en Siepi (9, 10)