Week 9

Groeitabel week 9

 

 

Geb. 

15Feb

16Feb

17Feb

18Feb

19Feb

20Feb

21Feb

Bolero

302 

----

---- 

---- 

 

 

 

 

Balou

312 

4165

4250 

---- 

 

 

 

 

Bobby

308 

4625

4760 

4830 

 

 

 

 

Brownie

284 

----

---- 

---- 

 

 

 

 

Boukje

264 

3565

3690 

3770 

 

 

 

 

Biba

260 

----

---- 

---- 

 

 

 

 

Siepi

302 

----

---- 

---- 

 

 

 

 

15 Februari

Vandaag stond Bolero's tas gepakt voor zijn verhuizing. Hij gaat wonen bij Joy en Frans uit Amsterdam en zij gaan hem Beertje noemen.

 

Alle hondjes hebben veel aandacht voor mensen maar Beertje spant hier zonder twijfel de kroon. Sinds hij zijn ogen open heeft laat hij alles uit zijn pootjes vallen als hij mensen ziet. Hij speelt zeker ook graag met zijn broers en zussen maar als er mensen in de buurt zijn trekt hij alles uit de kast om hun aandacht te krijgen. Hij heeft daarom veel eerder dan zijn nestgenoten geleerd dat op een vervelende manier aandacht vragen niets oplevert. Hij was de eerste die keurig zonder schreeuwen bij de omheining zat als wij in de buurt kwamen en uiteraard hebben we dat beloond. Hij is nu al een tijdje toe aan de volgende stap: ongewenst gedrag levert niets op en gewenst gedrag levert SOMS iets op. Hij kan dus nu al zittend een stukje met ons meebewegen langs de omheining. Hij gebruikt zijn billen daarbij als een soort skippybal.

 

Kortom, Beertje is heel erg klaar voor de privé aandacht die zijn eigen mensen hem kunnen geven en wij zijn er van overtuigd dat hij daar met volle teugen van gaat genieten. Beertje is een lieve en zachte hond met een klein hartje. Hij is onbevangen, speels en altijd in een goed humeur.

 

Wij wensen Beertje, Frans en Joy heel veel mooie jaren toe met elkaar!

 

Voor vetrek krijgt mama Bente nog een kusje.

16 Februari

Drie van de pups wonen nog hier; Balou, Bobby en Boukje. Zij doen hun uiterste best om bij tijd en wijle nog net zo veel lawaai te maken als zeven pups. Dat lukt niet helemaal maar ze komen wel in de buurt. Ze lijken nog plezier voor tien te hebben trouwens. Vandaag konden ze lang naar buiten want het was heerlijk weer in de tuin. Ze hebben genoten.

 

Een extra spannende doos geknutseld vandaag; eentje met 12 compartimenten waarin ik hun speeltjes en wat snacks had verstopt. Het zorgde weer voor uren plezier en een behoorlijke rotzooi!

17 Februari

Vandaag hebben we Balou uitgezwaaid. Hij gaat in St. Michielsgestel wonen bij Liesbeth en Frans-Joseph en hij blijft gewoon Balou heten. 

 

Het Brabantse leven lijkt Balou goed te gaan passen. Het is een gemoedelijke pup die zich niet makkelijk op de kast laat jagen. Hij is altijd vrolijk en weet van iedere dag een feestje te maken. Balou is speels, onbevangen en erg aanhankelijk.

 

Veel van zijn vrije tijd zal Balou aan de Zeelandse kust gaan doorbrengen. Wij wensen Balou, Frans-Josheph en Liesbeth heel veel mooie jaren toe met elkaar!

18 Februari

Vandaag is Bobby verhuisd. Hij gaat in Someren wonen bij Ad en José en hun kinderen Belle, Dana en Ivo. Zij gaan hem Olly noemen. Olly is een vriendelijke, actieve en vrolijke hond. Hij is nieuwsgierig en heeft veel zelfvertrouwen. Net als zijn broers en zussen is hij erg speels en dol op knuffelen.

 

Toen de pups net waren geboren vond ik Olly nog niet moeder's mooiste en het was moeilijk om hem leuk op de foto te krijgen. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een knappe en goedgebouwde kerel van vijf kilo.

 

Wij wensen Olly en zijn nieuwe mensen heel veel mooie jaren toe met elkaar.

19 Februari

Balou en Olly hebben afgelopen weekend goed gereisd naar Noord-Brabant en voelen zich daar al helemaal thuis. Op de foto's zien beiden er ontspannen uit alsof ze al jaren bij hun nieuwe mensen wonen.

Balou
Balou
Olly
Olly

De enig overgebleven pup is Boukje en zij zal bij ons blijven wonen.

 

We zijn dus voorlopig nog niet uitgefotografeerd!

 

Tja, meer honden betekent natuurlijk . . . inschikken!