Februari 2015

15 maanden oud zijn Elena's kinderen ondertussen en het gaat goed met ze. Het zijn levenslustige types die stuk voor stuk erg graag samen zijn en samen werken met hun eigenaren. Hieronder de leukste foto's die we de afgelopen maanden hebben gemaakt of ontvangen van het drietal.


Jaimy (Amy)

Ondanks dat Jaimy erg klein was bij de geboorte is zij uitgegroeid tot een gezonde hond van gemiddeld formaat. Vele weekenden spendeert zij in de bossen en op de heide van de Veluwe. Met haar huisgenoot Yenthe is ze dikke maatjes


De typische neus is het sierraad van een Lagotto gezicht.

Bij de erg vrouwelijke Jaimy lijkt hij nog eens extra groot. 

Bagoes (Alice)

Bagoes is een hele energieke dame die dol is op het volgen van allerlei cursussen. Ze heeft ondertussen al een aardige tas met diploma's verzameld. Na een uitstapje in de duinen met mama Elena afgelopen September kon ze daar ook een zwemdiploma aan toevoegen. 


Op hun eerste verjaardag (5 November) kwam Bagoes even een bakkie doen. Als cadeautje voor ons had zij haar pluchen evenbeeld meegenomen! Voor mama Elena waren er zelfgebakken koekjes.


Hieronder nog wat foto's van Bagoes van de afgelopen maanden.

En een super hoge "High Five" !

Alfie

En tenslotte Alfie. Een lieve hond met gevoel voor humor en langzaam afnemende gekke streken. Ondertussen heeft hij zijn eerste heftige verliefdheid achter de rug. Zijn beste vriendin was loops geworden en hoewel zij ruim een kilometer verderop in het bos liep had Alfie's neus haar binnen de kortste keren gevonden!


 

Na wat geharrewar heeft Alfie thuis de slaap arrangementen uiteindelijk goed voor elkaar!

 

 

 

 

Ze hebben hun rust tenslotte hard nodig als ze nog zo jong zijn......