Op weg naar volwassenheid

Met vallen en opstaan zijn Elena's kinderen ondertussen hard op weg naar volwassenheid. Puberperikelen en malle streken worden langzaamaan steeds vaker ingeruild voor volwassen gedrag, al houden de meeste Lagotti tot op hoge leeftijd veel gevoel voor humor.

 

We hebben de honden verschillende keren gezien het afgelopen half jaar en het weerzien is altijd een feest.

 

Februari 2015

Leuke foto's ontvingen we van Bagoes tijdens haar "trick-les".

 

Maart 2015

Het eerste weekend van maart hebben we heerlijk gewandeld op de Veluwe met Elena, Jaimy en haar huisgenoot Yenthe. Het leek wel zomer dat weekend dus dat maakte het extra leuk. Jaimy is nog steeds een lieve snoes maar beslist geen dooie diender. Aktief, vrolijk en heel ongecompliceerd.

 

April 2015

In April maakten we een mooie wandeling met Elena, Alfie en Bagoes in het prachtige Limburg. Alweer een weekend met heerlijk zomerweer!


Juni 2015

De zussen Bagoes en Jaimy hebben zich vorig jaar op de Clubmatch van de LRCN laten zien in de Puppy-klasse. Alfie had zich toen voorgenomen om zich ook een keer op de Clubmatch te laten zien en op 7 Juni was het dan zo ver. Niet gehinderd door enige ring-ervaring deed hij toch zijn uiterste best in de Tussen-klasse. Hij verdiende een Zeer Goed en een derde plaats. Een mooi rapport kreeg hij ook mee. Voor ons sprak de opmerking "lovely eyes" nog het meeste aan!

 

Juli 2015

En als toegift nog een foto van Bagoes op school.