9 April 2014

 

Ruim vijf maanden oud zijn Beppo en Elena's kinderen ondertussen en ze gaan er steeds meer uitzien als echte hondjes en steeds minder als puppies. De eigenaren besteden veel tijd en aandacht aan de hondjes en dat werpt zijn vruchten af. We hadden het geluk ze alledrie recent te kunnen zien. De pups hebben een zeer hechte band met hun eigenaren. Ze zijn vrolijk, energiek en aanhankelijk en lijken geheel onbevangen in het leven te staan. Dat is voor ons natuurlijk heerlijk om te zien.

 

Jaimy (Amy), 13 Maart 2014

 

Jaimy logeerde een dagje bij ons en dat was leuk voor ons en ook een goede oefening voor haar. Het is nog steeds een makkelijke en inschikkelijke lieverd. Bovendien had ik zo voldoende gelegenheid om foto's te maken van haar en Elena. Hieronder de leukste.

Jaimy (Amy)

 

....Nee, dit is niet Jaimy! Het is haar grootvader Fluno (de vader van Beppo) als pup! Hij heeft zijn bijzondere kleur (bruin en tan) aan zijn kleindochter doorgegeven. Twee druppels water!

Jaimy en Elena

Alfie, 30 Maart 2014

 

Een gezellig bezoek aan Alfie en zijn familie hebben we gecombineerd met een lang weekend in Limburg. Het was prachtig weer en Alfie had het warm in zijn dikke puppyvacht. Enkele dagen later had hij zijn eerste trimbeurt en werd hij keurig geschoren....behalve zijn staart! Nog een dag later was ook de staart bijgewerkt en nu lijkt het net een hondje!

 

Als een kindje in het park tegen zijn moeder zegt: "Kijk mama, een aapje!".......dan weet je dat het hoog tijd wordt voor een afspraak bij de kapper.

 

 

 

 

 

Alfie na zijn bezoek aan de trimsalon. Wat zullen ze morgen zeggen in het park? "Kijk mama, een eekhoorn!"

 

 

 

Nog een dag later: "Kijk mama, een hondje met een bal in zijn bek!"

 

 

En dit is papa Beppo op de leeftijd van ongeveer vier maanden.

Alfie

Alfie en Elena

 

 

En zo verliefd kan een Italiaanse jongeman toch alleen maar naar zijn "Mamma Mia" kijken.

Bagoes (Alice), 3 April 2014

 

En alweer zo'n prachtige voorjaarsdag, ideaal voor een mooie strandwandeling. Elena en Bagoes genoten en wij ook!

 

Bagoes

 

 

Deze knappe meid zit altijd vol energie en is precies haar moeder op die leeftijd.

Bagoes en Elena