14 Februari 2014

 

Ruim drie maanden oud zijn Elena en Beppo's kinderen nu en ze maken het uitstekend. We worden door hun eigenaren regelmatig op de hoogte gehouden over hun belevenissen en dat stellen we erg op prijs. Het zijn alledrie vrolijke, vrije, energieke en gezonde pups en de eigenaren hebben er afwisselend veel plezier mee of er hun handen vol aan.

 

Alledrie zijn erg leergierig en blinken uit op "school". Bagoes (Alice) had de meeste oefeningen (zit, af, voet) al onder de knie voordat ze naar haar eerste puppy-les ging. Jaimy (Amy) heeft de puppy-cursus versneld afgerond en is met de basis-cursus bezig. Ze gaat drie keer in de week naar les en zal deze cursus al in Maart afronden. Alfie mag iedere week de oefeningen voordoen aan de andere puppies en eigenaren in zijn groep.

 

Elena heeft haar onbezorgde vrijgezellen leventje weer goed opgepakt en is weer als vanouds heel aktief, ondernemend en speels op de wandelingen. Ook gaan we weer regelmatig naar speurles. Wel is ze nog steeds een pondje te zwaar maar we verwachten dat ze tegen het voorjaar weer gestroomlijnd zal zijn.

Alfie

 

 

Alfie is gek op tuinieren en heeft zich gespecialiseerd in het wegslepen van het snoei-afval. Ook voetbalt hij graag in de tuin.

 

 

 

 

Alfie op de kinderboerderij:

 

Kijk, een Lamagotto !

Bagoes (Alice)

 

 

Bagoes in haar element.

 

De levenslust spat er vanaf!

 

 

 

 

Mama Elena op bezoek bij Bagoes.

Jaimy (Amy)

 

 

 

Jaimy heeft de kleur "Bruin en Tan", net als haar grootvader Fluno.

 

 

 

 

Jaimy in het bos.

 

Het winter zonnetje geeft haar krullen extra glans.